RAAM 2016 - šesti in sedmi dan

Nekako se ni dobilo signala oz. je medijska ekipa (beri Denis in Irma) počivala, zato je pred vami dvodnevni povzetek. Kot vedno se je pokazalo, da je RAAM dirka, kjer se vozi kolo in rešuje probleme in težave, ki s tem nastanejo. Tokrat se je pojavila zelo pogosta težava, boleča zadnjica, za katero smo hitro našli rešitev z menjavo sedeža. Sedež Infinity je dobesedno rešil Markotu rit!

Rešena težava se je hitro začela odražati v hitrosti, ki je ponovno narastla in Marko se je začel prebliževati vodilnim. Za kratek čas je ponovno prevzel 2.mesto. Vse gre po načrtu, ki ga je Marko dorekel s šefom ekipe Kerryjem, boj bo do konca napet.
 
Pred nami je že zadnja tretjina dirke in ravnina Kanzasa je za nami. Zdaj se bomo pred Apalači ogrevali na hribovitem Missouriju. Vročini se je pridružila še visoka vlažnost, tako da hlajenje ostaja na seznamu opravil. Trasa tu na določenih odsekih poteka tudi po avtocesti, zato je potrebno biti še ekstra previden. Kolesarji se lahko vozijo po odstavnem pasu, vendar je potrebno paziti na uvozih oz. izvozih, prav tako je asfaltna površina tu slabša in polna odpadnih snovi, kot so ostanki gum, peska in drugih snovi.
Prebrano 7318 krat
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.