Zadnja noč

Preko Apalačev gre tokrat dosti hitreje v primerjavi s prejšnimi leti. Marko se kljub boleči zadnjici in podplatov dobro počuti in končno verjame, da bo uspel priti do cilja. Mogoče mu je pa prijal nepredviden postanek zaradi menjave žarnice na spremljevalnem vozilu? Vse je za nekaj dobro, pravijo.

Po dolgem Kanzasu in krajšem Missouriju, so se prevožene države hitro povečevale. Sledile so Illinois, Indiana in Ohio. Za konec pa se nekajkrat zamenjata West Virginia in Maryland. Pokrajina je zelo razgibana, v Apalačih z kar nekaj težkimi vzponi, sploh ko je v nogah več kot 4000 prevoženih kilometrov. Temperature so bolj znosne, ceste pa bolj polne avtomobilov. Kar nekaj kilometrov smo naredili tudi po avtocesti, potem pa kot nasprotje po ožjih podeželskih cestah, ki so bile odsekoma kriminalno slabe. Smo se počutili kot doma.

Na cilju je že zmagovalec Christopher Strasser, ki je s progo opravil v rekordnem času pod 8 dnevi. Celotna ekipa z Markom na čelu mu čestita!

Po prevoženih dobrih 4400km nas do cilja čaka še dobrih 350km. Razdalja ni velika, ampak običajno se ti kilometri vlečejo kot jara kača. Upam, da bo tokrat hitreje. Po zadnjih podatkih smo bili na petem mestu. Gulweiz naj bi odstopil zaradi težav z vratom, prehitel pa nas je Pattinson. Ja, spet smo že nekaj časa odrezani od interneta. Upam, da bomo zadnje kilometre lahko v živo prenašali. Vse to na povezavi TUKAJ.

Prebrano 10952 krat
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.