Monument Valley

Kaj naj rečem, slika ni idealna, se je ravno takrat moral pripeljati avto od ene ekipe, za nami so se člani ekipe slikali na tisoč in en način, brez prometa. Kaj čmo, po desetih letih, v sedmem poizkusu je to, to.

 

Marko se je po spanju počutil kot prerojen in kmalu prehitel Gerharda Gulewiza in prišel nazaj na četro mesto. Vodilni je še vedno Strasser pred Schohom in Wyssom. Kot je bilo pričakovati, so se razlike drastično povečale zaradi različnih dolžin spanja. Vodilni ima pred nami že kar sedem ur prednosti.

Danes so bile temperature bolj prijazne, okoli 30°C, sonce se je skrivalo za rahlo oblačnostjo. Seveda tudi vetra ni manjkalo, na srečo na začetku v hrbet, ko se je obrnil pa se je moč zmanjšala.

Da pa malo tudi opremo pohvalimo. Samo ena beseda ali dve Cardo BK-1....to so slušalke, ki se jih zelo enostavno pritrdi na čelado, zvok je pa enkraten. Defenitivno investicija, ki se je izplačala. Namreč, povezava med avtomobilom je običajno potekala bolj ali manj enosmerno. Vse, ki smo jih imeli do sedaj, nas je Marko lepo slišal, mi njega nismo mogli, ker je vse šumelo. Običajno smo raje uporabljali kar mikrofon in zvočnik na avtomobilu, ampak Marko ni mogel odgovarjati. Tokrat ga pa slišimo, kot da sedi z nami v avtomobilu.

Prebrano 8039 krat
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.