7. prednovoletno kolesarjenje z Markom Balohom v Sežani, 30.12.2017

V soboto 30. decembra se lahko pridružite Marku Balohu na že tradicionalnem sedmem prednovoletnem kolesarjenju. Zaključimo skupaj leto 2017 in nazdravimo letu 2018 in Markovi osemnajsti sezoni v ultra-kolesarstvu.

Štartnine ni. Na voljo bodo Markovi koledarji za leto 2018, sprejemali bomo donacije za Markov sezono. 

 

Dobimo se kot že 4x do sedaj na parkirišču pred Športno zvezo Sežane (Kosovelova ulica) ob 8.00h, start točno ob 8.30h. V primeru dežja kolesarjenje odpade (in ga prestavimo na kak dan kasneje).

Dolžina trase 158km z okoli 500m višincev, torej ravnina, pogovorni tempo in uživancija. Trasa: http://ridewithgps.com/routes/10768885
Predviden postanek v Gradežu na kavi. :)



Za manj pripravljene je na voljo krajša trasa, do Gradeža in nazaj v dolžini 110km.

Dostop do štarta:
Iz AC zavijete proti Sežani, prvi semafor naravnost, drugi semafor (v mestu) na levo proti Lipici. Pred nadvozom nad železnico zaviješ desno in po 150m na levi parkiraš na parkirišču pred športno dvorano.

VARNOST/ODGOVORNOST:
Udeležba na Prednovoletni rundi je povsem na lastno odgovornost.
Pobudnik srečanja ne prevzame odgovornosti nad nastalimi škodami ali poškodbami, ki jo udeleženci prireditve povzročijo sebi, ostalim udeležencem ali tretji osebi pred, med ali po prireditvi. Vsi udeleženci vozijo na lastno odgovornost in morajo spoštovati veljavne cestno prometne predpise.
Uporaba zaščitne čelade je obvezna.
Mladoletni se lahko udeležijo izleta samo v spremstvu staršev ali polnoletne osebe.

Read 7075 times
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.