Pred startom

Ure pred startom letijo mimo, kot bi bile minute in kljub številčni ekipi, je težko vse hitro opraviti. Večino potrebnega smo prinesli s sabo, nekaj z Slovenije, nekaj je prinesel Shawn. Potem sledi kaos, ki se zdaj že rutinirano spravi v red.

 

Najvažnejše delo je bilo preurediti spremljevalni avto, da bo zahteval Markovim potrebam in potrebam ekipe. Pomembno je, da je vse čim bolj pri roki, pa kljub temu pospravljeno. Higiena je sploh v zadnjem delu vozila, kjer se pripravlja hrana izredno pomembna. Večino prehrane imamo lično spravljene in pripravljene po zaslugi naših dobaviteljev Winforce in TurboKatke, kar močno olajša delo. 

Tudi sprednji del vozila je potrebno urediti tako, da imata navigator in šofer dober pregled nad navigacijo, potno knjigo in seveda na cesto. Običajno teh težav ni, saj je prostora v ameriških avtomobilih več kot dovolj za vse naprave. Letos pa še posebaj.... 

Med drugim nas boste lahko spremljali preko našega lastnega sledenja po zaslugi CVSmobile in preko uradnega sledenja, kjer bodo seveda vidni tudi vsi ostali tekmovalci. To je letošnja novost in upam, da bo vredu delovalo. V kolikor bo na voljo signal in seveda, če ne bomo mi ugasnili, bomo imeli tudi LiveStreaming. Vse to še naknadno, ko bo vse postavljeno.

Sedaj se odpravljamo še na inšpekcijo, Šef ekipe Andrej je že na sestanku vodij ekip, popoldne pa sledi še obvezen sestanek za vse. Sledi še veliki nakup prehrane in to bo to. Jutrišnji start se začne ob 12:00 po lokalnem času, t.j. ob 21:00 v Sloveniji. Če bo startna procedura enaka prešnjim letom, bo Mare startal zadnji. O tem pa več po sestanku.

Read 7161 times
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.