Nova ultra-kolesarska dirka v Sloveniji - SLOULTRA 2019

Odločili smo se, da organiziramo novo ultra-kolesarsko dirko v Sloveniji - SLOULTRA. Prva izvedba dirke bo organizirana 25.-26. maja 2019, s startom in ciljem v ljubljanskem BTC Cityju. 

Osebno sem prvič s kolesom v enem kosu prekolesaril Slovenijo leta 2003 v pripravah na svoj prvi RAAM. Drugič sem izziv ponovil v obratni smeri leta 2005 in naša preizkušnja SLOULTRA bo v veliki meri vodila po cestah, ki sem si jih je že takrat izbral. Trasa je izbrana tako, da boste ob kolesarjenju imeli priložnost občudovati lepote Slovenije.

Če se hočete preizkusiti na malo daljši preizkušnji kot so običajni kolesarski maratoni oz. Gran Fondo preizkušnje, je za vstop v svet ultra-kolesarstva idealna preizkušnja 350km.
Če ste že pripravljeni sodelovati na pravi ultra-kolesarski preizkušnji in se pomeriti z najboljšimi ultra-kolesarji na svetu, je SLOULTRA preizkušnja prava za vas.

Osebno sem pripravil obe omenjeni trasi, ki vas bodo vodile po meni ljubih kotičkih Slovenije in po cestah, ki so prebudile in še vedno ohranjajo mojo ljubezen do kolesarstva. Obe trasi sta zahtevni in bodo od vas zahtevali odlično fizično in psihično pripravljenost.

Več o dirki najdete na spletni strani SLOULTRA.

Read 4047 times
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.