Apalači na meniju

Tako, pred Markotom je še zadnji del dirke RAAM 2016, zadnji mini test pred zaključkom te megalomanske dirke. Tekmovalci so do tu opravili že z 2700 miljami in noge niso več sveže, veke so težke, usta pa težko požirajo hrano.

Za povrhu smo prišli v deževno področje, na začetku je Marko pred nevihto uspešno bežal, nato smo najhujši nevihtni del izkoristili za nočni počitek in zdaj v rahlem dežju ponovno bežimo pred neurjem. Na srečo je vsaj temperatura malo pod 20 stopinjami. Trenutno se vozimo po avtocesti (v ZDA je dovoljena vožnja s kolesom po odstavnem pasu), ki je zelo neugodna glede defektov. Glede na prevoženo kilometrino, sta bila prva dva defekta pričakovana in hitro zamenjana.
 
Marko je dobre volje, vendar primerno opravljenim kilometrom tudi utrujen. Trenutno se nahajamo na 3.mestu in upanja za napredovanje še nismo izgubili. Zdaj pride v igro taktika, kako se bodo odzvale noge in glava, pa bomo kmalu videli.

 

Prebrano 4493 krat

1 komentar

  • Komentiraj povezavo Luka Petek, 24 Junij 2016 08:44 objavil Luka

    Marko zdej pa gremo!!! Prtis'n stis'n ugriz'n mi navijamo zate do zadnjega centimetra!!!

Pustite komentar

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna. Osnovni HTML je dovoljen. / Fields marked with (*) are required. Basic HTML code is allowed.

Donirajte prispevek

 
   

Aktualni video

Največkrat komentirano

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.