RAAM 2016 - prvi dan

Marko je na poti že blizu 12 ur in tik pred nočjo je prispel na TS2 Brawley, sedaj je že mimo TS3 Blythe. Veter je tokrat bil na naši strani in s svojo močjo pripomogel, da smo na kratek počitek prišli krepko pred predvidenim časom.

Vreme je tudi drugače naklonjeno, saj je temperatura prijazno nizka okoli 35 stopinj, v primerjavi s prejšnim tednom, ko je bila nad 40 in v primerjavi z napovedjo naslednje dni, ko bo blizu 50. Marko je seveda dobre volje in je komaj čakal, da se po hitrem spustu v pečico, ki je tokrat na srečo zatajila, vsede na svoje kronometrsko kolo. Peščeni prah se je podil za njim po cesti, vendar mu je s pomočjo vetra hitro pobegnil v noč. Pogled na ravno cesto v nočnem času, ko je na njej vidnih ogromno vozil z utripajočimi lučmi je prav romantično. Med tekmovalci je veliko tudi Race across the West tekmovalcev, ki dirko končajo v Durangu, Kolorado in so startali prvi.

 

Prebrano 4508 krat

2 komentarji

  • Komentiraj povezavo Andrej Šinkovec Sreda, 15 Junij 2016 10:21 objavil Andrej Šinkovec

    Marko veliko sreče gasa

  • Komentiraj povezavo Stankan Klakocer Sreda, 15 Junij 2016 12:22 objavil Stankan Klakocer

    Marko, držim pesti... da bi bil najbooooljšiiii

Pustite komentar

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna. Osnovni HTML je dovoljen. / Fields marked with (*) are required. Basic HTML code is allowed.

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.