10. DOBRODELNO 24-URNO KOLESARJENJE Z MARKOM BALOHOM

Spoštovani donatorji, vabim vas, da se mi pridružite!

V petek, 23. januarja 2015, z začetkom ob 12. uri, se bo v Športnem centru Millenium v BTC Ljubljana, že desetič kolesarilo za dober namen.

Že od 19. 01. 2015 bo v recepciji ŠC Millenium na voljo prostor za donacijo hrane z daljšim rokom uporabe. Vabljeni, da prinesete svoj prispevek v dober namen!

------------------------------------------------------------

Z velikim veseljem bom ponovno sedel na kolo. To bo že jubilejna deseta izvedba in se ob tej priložnosti zahvaljujem vsem, ki znova dokazujete, da skupaj zmoremo več in s tem ponudimo upanje!
Tokratno dobrodelno kolesarjenje je namenjeno zbiranju hrane za Anino zvezdico.

Anina zvezdica je humanitarna organizacija, ki pomaga ljudem in jim daje upanje. Njen ultimativen cilj je, da nihče pomoči v Sloveniji ne bo potreben. Vsaka pomoč je sprejeta z veliko hvaležnostjo in več kot potrebna. Ne gre zanemariti niti občutka darovalca, ki ve, da je pomoč prišla v prave roke. Njihovi centri so v Zasavju, na Gorenjskem, v Pomurju, v Kamniku in glavni v Ljubljani.
--------------------------------------------------------------

V fitnes centru ŠC Millenium bomo na sobnih kolesih ob gledanju posnetkov ameriške in slovenske pokrajine virtualno obkrožili Slovenijo. Da, celo Slovenijo, mogoče tudi večkrat. Vse, kar potrebujete, je športna oprema (majica s kratkimi rokavi, kratke hlače, športne copate), brisača in dobra volja! Družba bo odlična!

Dogodek poteka s pomočjo video podpore JRobic Touring (Arkademik.si) in V ŽIVO.si, ki bo dogodek neposredno prenašal 24 ur.

 

V primeru kolesarjenja, je obvezna rezervacija termina oz. kolesa na recepciji ŠC Milleniuma na telefonski številki 01/ 585 15 00 (od 7 do 23 ure). Kolesarjenje se bo začelo v petek, 23. 01. 2015 ob 12:00 in končalo v soboto, 24. 01. 2015 ob 12:00. Da, celih 24 ur, veliko možnosti, da si najdete svoj termin. Kolesarjenje ni obvezno, lahko oddate vašo donacijo in se oglasite samo na klepet. 

Prebrano 8364 krat
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.